Välj en sida

”… ännu en artikel från Miss Sales herself”

Som företagare är det viktigt att kunna prata för sig, sina produkter/tjänster och sitt företag. Med andra ord ”sälja in sig”. Som nykläckt företagare kunde jag faktiskt känna en del obehag inför det, men allt vändes upp och ner när jag för några år sedan träffade Elisabeth Reuterborg.

Elisabeth skakade totalt om min syn på hur man kan vara som säljare. Det handlar inte om varan eller tjänsten i sig. Det handlar om att tro på det man gör och att möta människor. DET kan Elisabeth! Hon har en fenomenal styrka i att möta människor på ett högst naturligt sätt. Med sina unika egenskaper och mjuka, nyfikna, innovativa sätt känns det som man alltid vill ha kontakt med Elisabeth, oavsett vilka säljuppdrag hon väljer att ta.

Varm hälsning Elenor

Är det sant att säljare lovar för mycket?

Det finns flera ”sanningar” om försäljning och säljare som hängt med länge. En av de kanske starkaste och mest kända är att säljare lovar för mycket. Förr i tiden då det fanns mycket resande handelsmän …

Är det sant att säljare lovar för mycket?

Det finns flera ”sanningar” om försäljning och säljare som hängt med länge. En av de kanske starkaste och mest kända är att säljare lovar för mycket. Förr i tiden då det fanns mycket resande handelsmän …